Ontdek de prachtige omgeving rond Diksmuide

Ontdek al fietsend hoeve-en streekproducenten en authentieke adresjes in de Westhoek. Stippel zelf je fietsroute uit aan de hand van het fietsnetwerk of maak gebruik van één van de bestaande routes. De bierfietsroutes brengen je naar een hele reeks lekkere adressen zoals brouwerijen, authentieke kroegen, volkscafeetjes, hopvelden,…, die je het bierverhaal van de Westhoek leren kennen. 

Voor de allerkleinsten is er fietsplezier verzekerd in de Westhoek. Er werden acht kindvriendelijke fietsroutes  ontwikkeld op maat van korte kinderbenen. 

Fietsen in het spoor van de Eerste Wereldoorlog? Waag je aan één van de vele fietstraces. 

Fietsen kunnen jullie zelf meebrengen. We hebben een veilige afgesloten garage waar de fietsen gestald kunnen worden, 
Fietsen kan je ook huren bij HUUR-FIETS, gelegen op de Grote Markt van Diksmuide.Je kunt er tevens ook uw picknick pakket bij bestellen!

Fietsen in combinatie met toeristische tips en wielerweetjes is wat jullie mogen verwachten van deze (en de andere) Vive le Vélo fietsroute(s). Het DNA van het televisieprogramma zit helemaal vervat in deze 6 routes. Op verschillende plekken kan je een QR code scannen en daar word je even meegenomen op onze bagagedrager. Karl Vannieuwkerke stelt jou voor aan de omgeving waar je fietst via verschillende videoboodschappen. Allez en route!

Arrangement Vive le Vélo kan je hier terugvinden 
reservaties tussen 1 maart 2023 en 1 novmeber 2023

De fietsen kunnen veilig gestald worden in onze garage.

We kijken er naar uit jullie te mogen verwelkomen!  

Bij ons kan je ook terecht met de bonnen van Vlaanderen Vakantieland!